Fapte pentru suflet ASOCIATIA LULU .

Culoare în viața noastră

Desenul ne ajută să ne exprimăm sentimentele cu ușurință. Iubire, bucurie, tristețe, stres, anxietate toate pot fi exprimate și tratate prin desen, indiferent de vârsta pe care o avem. Desenul este o activitate foarte bună pentru concentrare și meditație, Această tehnică ajuta și la dezvoltarea atenției.

Culorile au efect direct asupra organismului. Roșu crește tensiunea, te animă, te mobilizează. Albastrul are legătură directă cu scăderea tensiunii, cu liniștirea, cu calmul, cu răceala. Verdele exprimă concentrare, siguranţă, introspecţie și facilitează deconectarea nervoasă. Galbenul stimulează si intreţine starea de vigilenţă, sporeşte capacitatea de mobilizare si concentrare a atenţiei și predispune la comunicativitate și tot așa. Fiecare culoare pe care o folsim atunci când desenăm va avea un efect asupra stării noastre de spirit.

Indiferent de vârsta pe care o avem, concentrându-ne la desen, ne va ajuta să ne distragem de la gândurile negre sau să scăpăm de amintirile neplăcute.

Prin proiectul nostru, „Culoare în viața noastră„, ne dorim să aducem puțină culoare și în viețile copiilor care văd lumea în negru și în gri. Prin participarea ta la atelierele de desen ne aduci cu un pas mai aproape de a colora și alte vieți.

Contactează-ne pentru a te înscrie! Adu culoare în viața ta și in a copiilor care au nevoie de ea!

Atelierele noastre se desfășoară la Madame B – Tea & Pancake House, Splaiul Unirii 49, București.

Susține și TU culoarea în viața copiilor! Generația de azi este generația de mâine!

atelier desen pentru copii Asociatia Lulu

Copiii pictează!

Copiii au nevoie de socializare la fel de mult ca și adulții. Și, la fel ca oamenii mari, au nevoie să își exprime sentimentele. Câteodată le este foarte greu deoarece nu cunosc cuvintele pe care trebuie să le folosească.

Dă-i copilului tău șansa de a se exprima prin desen. Împreună vom învăța să folosim culorile, ne vom distra încercând să desenăm elemente din natură, ne vom face prieteni noi, unii dintre ei poate pentru totdeauna.

Donație sugerată: 50 lei/ atelier sau 120 lei/ 3 ateliere*

*pastel/ acuarele/ acrilice

Atelierele vor avea loc în fiecare zi de sâmbătă, începând cu ora 11.00

Durata unui atelier este de 2 ore.

Grupele vor fi de maxim 10 persoane.

Pentru a ne împrieteni, la începutul atelierului, fiecare copil își va prepara un ceai gustos într-un ceainic elegant de porțelan.

*vârsta minimă de participare este de 8 ani

Pictează cu copilul tău!

Societatea de astăzi cu toate cerințele locului de muncă nu ne mai lasă suficient timp pentru a sta cu copiii noștri, cu atât mai puțin pentru a avea activități împreună. Însă copiii noștri au nevoie sa petreacă timp de calitate cu noi, părinții lor.

La atelierele noastre dedicate, aveți ocazia de a petrece câteva ore doar cu copilul vostru. Veți face echipă și veți concura pentru cel mai bun desen! Unde mai pui că este loc de noi prietenii, atât între cei mici, cât și între cei mari!

Donație sugerată: 70 lei/ atelier sau 120 lei/ 3 ateliere*

*pastel/ acuarele/ acrilice

atelier desen pentru copii si parinti Asociatia Lulu

Atelierele vor avea loc în fiecare zi de vineri, începând cu ora 11.00

Durata unui atelier este de 2 ore.

Grupele vor fi de maxim 10 persoane.

Pentru a ne împrieteni, la începutul atelierului, fiecare copil și fiecare părinte își va prepara un ceai gustos într-un ceainic elegant de porțelan.

*vârsta minimă de participare este de 6 ani

atelier desen pentru adulti Asociatia Lulu

Timp cu tine!

Când suntem copii ne dorim să creștem mari, să fim ca părinții noștri. Și timpul trece și copiii de ieri sunt adulții de astăzi, cu griji, cu sarcini de dimineața până seara. În tot acest tumult de responsabilități, noi, adulții, uităm să avem grijă și de noi.

Atelierele noastre de desen pentru adulți vă dau ocazia de a vă elibera de stresul zilnic. Cu tehnicile simple de desen pe care le vom învăța, zilele voastre vor fi mai relaxate. Plus că desenul ne va ajuta să fim mai concentrați!

Donație sugerată: 60 lei/ atelier sau 200 lei/ 4 ateliere*

*cărbune/ pastel/ acuarele/ acrilice

Atelierele vor avea loc în fiecare zi de marți, începând cu ora 17.00

Durata unui atelier este de 2 ore.

Grupele vor fi de maxim 10 persoane.

Pentru a ne împrieteni, la începutul atelierului, ne vom prepara un ceai gustos într-un ceainic elegant de porțelan.

CONTACTEAZĂ-NE

Locurile sunt limitate, dar ne dorim să te avem alături!

Rezervările se pot face la 0746030670 sau completând formularul de mai jos
PRIETENI

CEAI

ARTĂ

VOIE BUNĂ